Početna Proizvodi Dodaci Software Microsoft Office Home Business 2016 za Mac

Microsoft Office Home Business 2016 za Mac

Gotovinsko plaćanje

2.389,00 kn

PDV uračunat u cijenu

Kartično plaćanje

2.568,22 kn

PDV uračunat u cijenu

Šifra: MS-5619

Kategorija: Software

Besplatna dostava iznad 500,00 kn.
Rok isporuke 1-3 dana*

*vrijedi za priozvode koji su na stanju

Sustav Microsoft Office Home and Business 2016 sadrži alate koji su vam potrebni da budete povezani i produktivni, kod kuće, u uredu i na putu.

Napredni alati za e-poštu, planiranje i popis zadataka u Outlooku omogućuju pristup s gotovo bilo kojeg mjesta te ćete uvijek biti u toku. Zahvaljujući mogućnostima uređivanja obogaćenih medija i vizualnim učincima u programima Word i PowerPoint stvarajte izvješća profesionalnog izgleda i prezentacije koje privlače pažnju. U programu Excel bez problema upravljajte financijama pomoću alata za analizu podataka kakve koriste stručnjaci. A program OneNote predstavlja mjesto na kojem možete prikupljati bilješke, istraživanja s weba, dokumente i druge resurse da biste organizirali projekte za kuću i posao.


Outlook for Mac
Microsoft Outlook nudi vrhunske alate za upravljanje poslovnom i osobnom e-poštom za više od 500 milijuna korisnika sustava Microsoft Office diljem svijeta. Outlook donosi bogatije radno okruženje kojim se ispunjavaju vaše potrebe za komunikacijom na poslu, kod kuće i u školi.

 

Word for Mac 
Microsoft Word nudi najbolje od postojećih proizvoda: poboljšane značajke za stvaranje dokumenata profesionalne kvalitete, jednostavniji zajednički rad s drugim osobama i pristup s gotovo bilo kojeg mjesta.


Excel for Mac
Microsoft Excel omogućuje analizu i zajedničko korištenje informacija te upravljanje njima na više načina nego prije, olakšavajući donošenje boljih, pametnijih odluka. Novi alati za analizu i vizualizaciju olakšavaju praćenje i isticanje važnih trendova podataka. Jednostavno pristupite važnim podacima u pokretu putem gotovo svih web-preglednika ili pametnih telefona. Čak možete prenijeti datoteke na web i istovremeno raditi na internetu s drugim korisnicima. Bez obzira na to stvarate li financijska izvješća ili upravljate osobnim troškovima, Excel omogućuje veću učinkovitost i fleksibilnost u postizanju ciljeva.


PowerPoint for Mac 
Microsoft PowerPoint pruža više mogućnosti stvaranja i zajedničkog korištenja dinamičnih prezentacija s publikom nego ikada prije. Uzbudljive nove zvučne i vizualne mogućnosti omogućuju vam da ispričate jasnu, filmsku priču koju je jednostavno stvoriti, a pravi doživljaj gledati.

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 1 5587 240

info@iducan.hr