0 kom
X
Do besplatne dostave nedostaje vam 67,00 €
Početna Web trgovina Dodaci Slušalice Apple AirPods Pro (2. generacije) s USB-C priključkom

Besplatna dostava za narudžbe iznad 66,00 €

Brza isporuka 1-3 radna dana za proizvode na stanju

AirPods Pro (2. generacije) s USB-C priključkom

Šifra: 05010885
Gotovinsko plaćanje
310,00 €
PDV uključen u cijenu.
U cijenu nije uključena dostava.
Kartično plaćanje
333,26 €
PDV uključen u cijenu.
U cijenu nije uključena dostava.
Prikaži cijenu za kartično plaćanje Prikaži cijenu za gotovinsko plaćanje
Opis proizvoda

Ponovno izgrađen od zvuka
AirPods Pro (2. generacija) s MagSafe kućištem za punjenje (USB-C) pruža do 2x više aktivnog uklanjanja buke od prethodne generacije, s načinom Transparency koji vam omogućuje da čujete svijet oko sebe. Potpuno novi Adaptive Audio koji dinamički prilagođava kontrolu buke vašem okruženju. Svjesnost razgovora pomaže smanjiti glasnoću medija i poboljšati glasove ispred vas dok komunicirate s drugima. Jedno punjenje osigurava do 6 sati trajanja baterije. Kontrola na dodir omogućuje vam jednostavno podešavanje glasnoće prelaskom. MagSafe kućište za punjenje je čudo samo po sebi s Precision Findingom, ugrađenim zvučnikom i omčom za vrpcu.

Vrhunska kvaliteta zvuka
Nadograđeni H2 čip omogućuje pametnije poništavanje buke i trodimenzionalni zvuk. Adaptivni EQ prilagođava glazbu vašim ušima u stvarnom vremenu kako bi isporučio oštre, čiste visoke tonove i duboke, bogate basove zapanjujuće jasnoće.

Inteligentan zvuk
Aktivno poništavanje buke uklanja dvostruko više neželjene buke, tako da ništa ne ometa vaše slušanje tijekom putovanja na posao i kada se trebate usredotočiti. Način prozirnosti smanjuje i prilagođava intenzitet glasnih zvukova 48 000 puta u sekundi, tako da možete ugodno čuti svijet oko sebe. A Adaptive Audio dinamički spaja način Transparency s Active Noise Cancellation kako bi vam pružio najbolje iskustvo slušanja u bilo kojem okruženju.

Personalizirano slušanje
Iskustvo slušanja samo za sebe. Birajte između četiri veličine fleksibilnih silikonskih ostavki za uši (XS, S, M, L) za idealno akustično brtvljenje i pristajanje. Personalizirana glasnoća prilagođava zvuk vašim preferencijama slušanja tijekom vremena i u različitim okruženjima. Conversation Awareness automatski smanjuje glasnoću onoga što se svira, pojačava glasove ispred vas i smanjuje pozadinsku buku. Personalizirani prostorni zvuk s dinamičkim praćenjem glave prilagođava iskustvo slušanja preciznim postavljanjem zvučnih elemenata u prostor oko vas. Adaptive EQ prilagođava glazbu vašim ušima, tako da svaki put čujete dosljedno detaljnu reprodukciju.

Produljeno trajanje baterije
Uživajte u do 6 sati slušanja s jednim punjenjem i do 30 sati slušanja uz MagSafe kućište za punjenje. Napunite MagSafe kućište za punjenje Apple Watchom ili MagSafe punjačem. Također možete koristiti USB-C priključak ili punjač s Qi certifikatom.

Snažna kutija za punjenje
MagSafe torbica za punjenje uključuje U1 čip s Precision Finding koji vam pomaže identificirati lokaciju svoje torbice. A ako ste u blizini, ali ga ne možete pronaći, možete reproducirati zvuk s ugrađenog zvučnika. Ugrađena omča za vrpcu omogućuje vam da svoju torbicu pričvrstite na ruksak ili torbu, tako da je uvijek nadohvat ruke. I AirPods Pro i MagSafe Charging Case napravljeni su da izdrže vremenske uvjete, s IP54 otpornošću na prašinu, znoj i vodu.

Čarobniji nego ikad
AirPods Pro (2. generacija) s MagSafe kućištem za punjenje (USB-C) pružaju još lakše iskustvo od originalnog modela. Kontrola na dodir omogućuje upravljanje funkcijama reprodukcije s drške i podešavanje glasnoće laganim povlačenjem gore ili dolje. Neka Siri pročita vaše važne poruke i upozorenja čim stignu pomoću Obavijesti o najavi. Jednostavno podijelite pjesmu ili emisiju između bilo koja dva seta AirPoda uz Dijeljenje zvuka. Kao i uvijek, AirPods Pro se magično povezuje s vašim iPhoneom ili Apple Watchom i čuje zvuk kreće se neprimjetno kada se prebacujete između svojih omiljenih Apple uređaja.

Tehničke specifikacije
NAČIN SPAJANJA
Bluetooth
USB-C
Proizvođač
Apple
Česta pitanja
Da li su proizvodi dostupni u internetskoj trgovini, dostupni i u dućanu?

Na web shopu možete potražiti našu kompletnu ponudu proizvoda i usluga, no svakkao savjetujemo da nas kontaktirate za dostupnost određenog artikla u poslovnici.

Kupio bih jedan proizvod, ali bih ga već danas preuzeo. Da li moram čekati dok isti ne stigne od dobavljača?

Za svaki naručeni proizvod ćemo Vas kontaktirati telefosnki te ćete biti obavješteni e-mailom o dostupnosti odnosno spremnosti narudžbe za preuzimanje.

Da li su cijene proizvoda u internetskoj trgovini iste onima u trgovini?

Da, sve cijene su iste. 

Postoji li određeni popust na vrste plaćanje kao npr. za plaćanje u gotovini?

Da, za gotovinsko ili virmansko plać nje ostvarujete dodatnih 7% popusta.

Niste pronašli odgovor? Kontaktirajte nas!

+385 1 5587 240 ili [email protected]

AirPods Pro (2. generacije) s USB-C priključkom
310,00 €
Gotovinsko plaćanje
333,26 €
Kartično plaćanje

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel