Početna Proizvodi Dodaci Zvučnici Amazon Echo Dot - bijeli

Amazon Echo Dot - bijeli

Gotovinsko plaćanje

66,23 € | 499,01 kn

PDV uračunat u cijenu

Kartično plaćanje

71,20 € | 536,46 kn

PDV uračunat u cijenu

Šifra: 05040351

Kategorija: Zvučnici

Brand: Amazon

Besplatna dostava iznad 500,00 kn.
Rok isporuke 1-3 dana*

*vrijedi za priozvode koji su na stanju

Upoznajte Echo Dot - popularan pametni zvučnik s dizajnom od tkanine. Zvučnik je kompaktnog dizajna koji se savršeno uklapa u male prostore.
Poboljšana kvaliteta zvučnika - Bolja kvaliteta zvučnika od Echo Dot Gen 2 za bogatiji i glasniji zvuk. Uparite s drugom točkom odjeka za stereo zvuk.
Glasovno kontrolirajte svoju glazbu - strujajte pjesme s Amazon Music, Apple Music, Spotify, Sirius XM i drugih.
Spremni za pomoć - zamolite Alexa da pušta glazbu, odgovara na pitanja, čita vijesti, provjerava vrijeme, postavlja alarme, upravlja kompatibilnim pametnim kućnim uređajima i još mnogo toga.
Glasovno upravljanje pametnim domom - Uključite svjetla, prilagodite termostate, zaključajte vrata i još mnogo toga pomoću kompatibilnih povezanih uređaja. Stvorite rutinu za početak i završetak dana.
Povežite se s drugima - Pozovite gotovo sve osobe bez ruku. Odmah nađite u drugim sobama u vašem domu ili najavite svaku sobu kompatibilnim uređajem Echo.
Amazon Alexa - Uz desetke tisuća vještina i brojanja, Alexa je uvijek pametnija i dodaje nove vještine poput praćenja kondicije, igranja igara i još mnogo toga.
Dizajniran da zaštiti vašu privatnost - Amazon se ne bavi prodajom vaših osobnih podataka drugima. Izgrađen s više slojeva kontrola privatnosti, uključujući gumb za isključivanje mikrofona.

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 1 5587 240

[email protected]