Početna Proizvodi iPhone iPhone 13 Pro Apple iPhone 13 Pro 1TB - Alpine Green

Apple iPhone 13 Pro 1TB - Alpine Green

Gotovinsko plaćanje

1.937,62 € | 14.599,00 kn

PDV uračunat u cijenu

Kartično plaćanje

2.082,98 € | 15.694,21 kn

PDV uračunat u cijenu

Šifra: MNE53SE/A

Kategorija: iPhone 13 Pro

Brand: Apple

Besplatna dostava iznad 500,00 kn.
Rok isporuke 1-3 dana*

*vrijedi za priozvode koji su na stanju

S redizajniranim objektivom i snažnim sustavom automatskog izoštravanja, nova ultra širokokutna kamera ima izoštrenje na svega 2 cm - pa čak i najmanji detalji izgledaju epski. Pretvorite fotografije u apstraktnu umjetnost.

iPhone 13 Pro napravljen je za slabo osvjetljenje. koristi LiDAR skener za portrete u noćnom načinu rada dajući 92% više svjetla uz brži senzor i potpuno novi autofokus.

Novi Super Retina XDR zaslon s ProMotionom može se osvježavati od 10 do 120 puta u sekundi. Inteligentno se pojačava kad vam je potrebna izuzetna grafička izvedba, a smanjuje se radi uštede energije kada to nije potrebno. Čak se prirodno ubrzava i usporava kako bi odgovarao brzini vašeg prsta tijekom pomicanja.

A15 Bionic nudi učinkovitije komponente, veću bateriju i optimizaciju napajanja zahvaljujući dubokoj integraciji hardvera i softvera. iPhone 13 pruža nevjerojatno cjelodnevno trajanje baterije, nudi do dva i pol sata više od prošlog modela. Mnogo je brži od konkurencije, pruža više performansi i bolju energetsku učinkovitost, čineći sve još fluidnijim.
Koristi 5-nanometarsku tehnologiju i ima gotovo 15 milijardi tranzistora za rješavanje najzahtjevnijih zadataka, uključujući najnovije značajke računalne fotografije. Novi 6-jezgreni procesor s dvije jezgre visokih performansi i četiri jezgre visoke učinkovitosti do 50 posto je brži od konkurencije, najbrži u bilo kojem pametnom telefonu i glatko i učinkovito rješava zahtjevne zadatke. Potpuno novi 5-jezgreni GPU isporučuje do 50% brže grafičke performanse od bilo kojeg drugog čipa za pametne telefone
 

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 1 5587 240

[email protected]