Početna Proizvodi Dodaci Bluetooth uređaji Bluetooth slušalica Plantronics Explorer 55

Bluetooth slušalica Plantronics Explorer 55

Gotovinsko plaćanje

229,00 kn

PDV uračunat u cijenu

Kartično plaćanje

246,18 kn

PDV uračunat u cijenu

Šifra: pl-bh-55

Kategorija: Bluetooth uređaji

Brand: Plantronics

Besplatna dostava iznad 500,00 kn.
Rok isporuke 1-3 dana*

*vrijedi za priozvode koji su na stanju

Plantronics Explorer 55 pripada skupini Bluetooth slušalica, čija je prednost jednostavnost za korištenje i izvrsna kvaliteta zvuka!

Baterija slušalice omogućava do 11 sati razgovora i do 16 dana standby! S najnovijom tehnologijom DeepSleep vrijeme čekanja na operacije slušalice je do 5 mjeseci!Da bi bili dostupni na poslovnom i privatnom mobitelu,slušalicu je omogućuje spojiti dva uređaja u isto vrijeme!

Slušalica podržava značajku za prikaz statusa baterije na zaslonu vašeg iPhonea,a preko aplikacije to je moguće i za Android telefone. Uz ovu značajku biti čete informirani o statusu baterije te čete znati kada napuniti slušalicu. U svakom slučaju, slušalica namijenjena za razgovore, može seuz A2DP podršku koristiti za slušanje omiljene glazbe ili slijediti glasovne naredbe GPS navigacije.

Zbog male težine i udobnosti zaboraviti ćete da imate slušalicu na uhu. Pažljivo postavljen mikrofon pomaže smanjiti prisutnost razne buke,vjetra iz okoline te zbog toga slušalica pruža iznimnu kvalitetu zvuka, bez obzira gdje se nalazite.

- većina Bluetooth uređaja

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 1 5587 240

info@iducan.hr