Početna Proizvodi Dodaci Garmin Instinct™ Graphite

Instinct™ Graphite

Gotovinsko plaćanje

2.399,00 kn

PDV uračunat u cijenu

Kartično plaćanje

2.578,97 kn

PDV uračunat u cijenu

Šifra: 010-02064-00

Kategorija: Garmin

Brand: Garmin

Besplatna dostava iznad 500,00 kn.
Rok isporuke 1-3 dana*

*vrijedi za priozvode koji su na stanju

Robustan GPS sat dizajniran je da izdrži najzahtjevnija okruženja

Napravljen u skladu s američkim vojnim standardom 810G za toplinu, udarce i vodu (vodootporan na dubinama do 100 metara)

Ugrađeni kompas s 3 osi i barometarski visinomjer te višestruki sustavi satelita globalne mreže (GPS, GLONASS i Galileo) olakšavaju vam praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS

Pratite svoj puls, aktivnost i razinu stresa te trenirajte uz prethodno instalirane profile aktivnosti

Ostanite povezani uz pametne obavijesti i automatski prijenos podataka na Garmin Connect™ online fitness zajednicu

Pomoću funkcije TracBack® navigirajte istom rutom natrag na početnu točku, a uz web-mjesto i aplikaciju Garmin Explore™ planirajte putovanja unaprijed

Trajanje baterije: do 14 dana kad se koristi kao pametni sat, do 16 sati u GPS načinu rada i do 40 sati u načinu rada za uštedu energije UltraTrac™ (ovisno o postavkama)

Izdržljiv kao i vi

Kada se možete osloniti na Instinct, svijet se može osloniti na vas. Ovaj robustan, pouzdan GPS sat za aktivnosti na otvorenom napravljen je u skladu s američkim vojnim standardom 810G za toplinu, udarce i vodu (vodootporan na dubinama do 100 metara). Kućište od polimera ojačano vlaknima osigurava snagu i izdržljivost, a kemijski ojačan zaslon otporan na ogrebotine odlikuje se dovoljno visokim kontrastom da ga možete gledati na jakom sunčevom svjetlu. Zato ga svaki dan možete ponijeti sa sobom u ekstremne uvjete. Osim toga, na silikonskim narukvicama s otvorima koji omogućuju da vaša koža diše nalaze se idva zasebna odvojiva sigurnosna prstena koji osiguravaju dobro pristajanje na zapešće i sprečavaju mogućnost zapinjanja za druge stvari.

GPS na koji možete računati

Nikada niste hodali utabanim stazama, a sada vam u izbjegavanju istih može pomoći Instinct. Mreža GPS, GLONASS i Galileo satelita omogućuje vam praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS. Ugrađeni kompas s 3 osi i barometarski visinomjer omogućuju vam snalaženje u prostoru. Uz funkciju TracBack navigirajte istom rutom natrag na početnu točku i ne nagađajte kojim se putem trebate vratiti.

Pratite i trenirajte

GPS pametni sat Instinct prati vaš puls, aktivnost i razinu stresa tijekom dana, pa znate koliko možete postići i koliko se pritom trudite da uspijete. Kada ste spremni za treniranje, na raspolaganju su vam prethodno instalirani profili aktivnosti za trčanje, biciklizam, plivanje itd.

Ostanite povezani

Uz pametne obavijesti svoj telefon možete ostaviti u džepu. Uparite telefon s uređajem Instinct i našom online fitness zajednicom Garmin Connect kako biste mogli pristupiti funkciji automatskog prijenosa podataka, praćenju u stvarnom vremenu i funkciji GroupTrack. Ili ga uparite s web-mjestom Garmin Explore i aplikacijom kako biste isplanirali avanture prije nego što krenete.

Materijal od kojeg je izrađeno staklo  - Kemijski ojačano staklo

Materijal od kojeg je izrađen okvir - Polimer ojačan vlaknima

Materijal kućišta - Polimer ojačan vlaknima

QuickFit™ remeni za sat - Da (22 mm)

Materijal remena - Silikon

Veličina kućišta, ŠxDxV - 45 x 45 x 15,3 mm

Težina - 52 g

Vodootporan - 10 ATM

Vrsta zaslona - Monokromatski, čitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija
(memory-in-pixel)

Veličina zaslona, Š x V - Prilagođeni dizajn za istovremeni prikaz dva prozora; 23 x 23 mm

Rezolucija zaslona, Š x V - 128 x 128 piksela

Trajanje baterije - Način rada pametnog sata: do 14 dana
GPS način rada: do 16 sati
UltraTrac™ način rada: do 40 sati

Ugrađena memorija - 16 MB

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 1 5587 240

info@iducan.hr