Početna Novosti AirPods 3 uskoro u proizvodnju

AirPods 3 uskoro u proizvodnju

21.07.2021

Masovna proizvodnja treće generacije AirPodsa započet će u kolovozu, prema novom izvješću Nikkei Asia. Oni će se navodno pridružiti brojnim drugim proizvodima poput iPhone 13 linije i redizajniranim MacBook Pro modelima kao lansiranja koja dolaze pred kraj godine.

Šuškani datumi lansiranja treće generacije AirPodsa‌ značajno su se razlikovali tijekom protekle godine, a neki su ukazali na lansiranje u prvoj polovici 2021. godine koje očito nije uspjelo ostvariti, dok su drugi ukazali da je vjerojatnije lansiranje u drugoj polovici.

S početkom masovne proizvodnje sljedećeg mjeseca, lansiranje bi moglo biti u rujnu zajedno s novim iPhoneima, iako bi Apple zasigurno još mogao pričekati da ih lansira zajedno s nekim drugim proizvodima kasnije tijekom godine.

Priča se da su za treću generaciju "AirPods" usvojeni sličan dizajn kao i trenutni AirPods Pro, s kračim "nogama" i silikonskim vrhovima za prilagođavanje uhu . Nedostaju im neke napredne značajke ‌AirPods Pro‌, kao što je aktivno uklanjanje buke.

Govori se i da se za „AirPods Pro“ očekuje ažuriranje s uklanjanjem "noga" u cijelosti, što bi moglo rezultirati dizajnom sličnim dizajnu nedavno predstavljenih Beats Studio Buds. Međutim, priča se da bi predstavljanje druge generacije "AirPods Pro" bilo u prvoj polovici 2022. godine.

Izvor: MacRumors