Početna Novosti AirPower je navodno u fazi masovne proizvodnje!

AirPower je navodno u fazi masovne proizvodnje!

14.01.2019

Godinu i pol dana je brzo prošlo, a toliko je Appleu trebalo da sastavi potrebnu tehnologiju. Ali sada bi, konačno, mogli biti gotovi.

U rujnu 2017., prije otprilike godinu i pol dana, Apple je predstavio svoj bežični punjač, AirPower. Na slikama… od tada nismo imali priliku vidjeti punjač koji može puniti tri uređaja istovremeno, uživo u akciji.

Nakon predstavljanja, mislili smo da etiketa “stiže uskoro” znači samo nekoliko mjeseci čekanja i da će se uređaj uskoro naći na policama trgovina. Nastavili smo s čekanjem, Apple nije rekao ni riječi o njemu, a mi smo polako počeli odustajati od te ideje.

S vremena na vrijeme, malena zraka sunca bi se probila kroz tamne oblake. Očekivali smo ga prošlog ožujka i rujna, zatim je bilo glasina u lipnju, a vidjeli smo i nekoliko povezanih oglasa za posao. Vidjeli smo sve, osim jedne stvari: samog uređaja. Sada je s nebesa stigao sljedeći znak.

Web-stranica kineskog ChargerLAB-a tvrdi, na temelju informacija iznutra, da je AirPower sada stigao u fazu masovne proizvodnje, i to u pogonima kineske tvrtke, Luxshare Precision. I uskoro bi mogao biti dostupan svima. Štoviše, u sljedećoj objavi su obavijestili svijet da Pegatron također zauzima svoju ulogu kao sekundarni proizvođač.