Početna Novosti AirPower se spominje u službenom dokumentu

AirPower se spominje u službenom dokumentu

18.01.2019

Dobro, samo jednom, ako ćemo iskreno. Netko je zaboravio otkriti vrlo zanimljiv redak iz jednog Appleovog promidžbenog materijala, na temelju kojeg se može zaključiti da Apple kasni s isporukom tog proizvoda čak i prema vlastitim predviđanjima.

Najnoviji model pametne baterijske maske, službene maske za najnovije modele iPhonea, lansiran je ovog tjedna. Shodno tome, na App Storeu je objavljen novi post s opisom tog proizvoda. Međutim, autoru se potkrala jedna greška.

Zapravo, to ne bi bila greška da se Apple držao vlastitih rokova. Rečenica „Smart Battery Case kompatibilan je s AirPower uređajem za bežično punjenje i drugim Qi certificiranim punjačima“ može se smatrati kiksom s obzirom na to da AirPower kasni već dobrih godinu dana.

Inače, ova se rečenica može naći samo na malezijskoj stranici – čini se da ondje radi netko pomalo neoprezan. S druge strane, opreznih korisnika nikada ne manjka, pa je ta zanimljivost vrlo brzo isplivala na površinu i kola internetom, iako ju je Apple uklonio sa službenih stranica.

Apple je očigledno računao da će AirPower biti lansiran prije predstavljanja pametne baterijske maske. Pa, preračunali su se.

Uglavnom, ako je vjerovati glasinama, nećemo više tako dugo čekati jer je AirPower u procesu proizvodnje (ili će biti u narednih nekoliko tjedana), pa bi se uskoro mogao naći na policama trgovina. Baš me zanima hoće li se Apple dotaknuti ove pogreške. Mislim da bi Craig Federighi mogao iskoristiti tu situaciju za nekakvu šalu na sljedećem Keynoteu…

 

Izvor: iMagazin.hr