Početna Novosti Aplikacija "Shortcuts" za iOS 12 dostupna za preuzimanje

Aplikacija "Shortcuts" za iOS 12 dostupna za preuzimanje

19.09.2018

Apple je omogućio svim korisnicima uporabu aplikacije Shortcuts, s kojom je Siri još pametnija te se lakše prilagođava vašim potrebama.

Jedna od najuzbudljivijih novih značajki iOS-a 12 jest aplikacija Shortcuts. Radi se o nasljednici Workflowa, aplikacije koja pomaže automatizirati neke složenije postupke. Tu je aplikaciju Apple kupio prošle godine, a cilj im je bio omogućiti da Siri obavlja složenije zadatke (između ostaloga i da surađuje s aplikacijama trećih strana), te da je lakše možete personalizirati kako bi zadovoljila vaše potrebe. U ovom se videu detaljno objašnjava kako funkcionira aplikacija Shortcuts.

 

Čim je objavljena konačna verzija iOS-a 12, aplikacija Shortcuts pojavila se u App Storeu, gdje je zamijenila Workflow. Čak i ako nikada niste upotrebljavali Workflow, preuzmite Shortcuts. Ako pak imate Workflow, ali želite isprobati Shortcuts, možete joj pristupiti tako da ažurirate postojeću aplikaciju. Zbilja se isplati potrošiti malo vremena na postavljanje Shortcutsa jer ćete tako imati mnogo više koristi od svoje digitalne pomoćnice, bez obzira na to što ne zna hrvatski.

Također, ažurirano je i mnoštvo drugih aplikacija koje imaju podršku za Shortcuts. Ako imate neku od njih, provjerite kako funkcionira u kombinaciji sa Siri. Izdvojit ćemo samo nekoliko njih:

Tako će moj uređaj od sada reagirati na naredbu „Hey Siri, take a picture fast“ tako da će okinuti sliku putem moje omiljene aplikacije. Fora.

Izvor: iMagazin.hr