Početna Novosti Apple je već počeo razvijati iOS 13

Apple je već počeo razvijati iOS 13

04.01.2019

Pojava uređaja koje pokreće iOS 13 u statistikama posjetitelja na različitim web-stranicama je porasla u posljednje vrijeme. Dakle, sljedeća glavna verzija iOS-a je na putu.

Iako biste mogli pomisliti da je iOS 12 lansiran prije samo nekoliko mjeseci, on je zapravo predstavljen prije 7 mjeseci na prošlogodišnjem WWDC-u. Što znači da će se sljedeći događaj održati za 5 mjeseci, a Apple mora poraditi na sljedećoj verziji iOS-a.

Nije nekakvo iznenađenje da je MacRumors izvijestio o sve više i više uređaja u svojim statistikama posjetitelja koje pokreće iOS 13, a njihove IP adrese se mogu povezati s Appleom. Prvi puta su se pojavili u studenom a većina njih je uočena sredinom prosinca. Tijekom praznika njihov se broj malo smanjio, međutim očekuju pojavu većeg broja uređaja u siječnju.

iOS 13 bi mogao biti zanimljivo ažuriranje. S jedne strane, ako sve bude išlo po planu, on mora biti izdanje koje sadrži nove funkcije i promjene u dizajnu. Uglavnom zato što su programeri planirali uključiti više novih značajki u iOS-u 12, ali su na kraju odbacili te ideje i usredotočili se na stabilnost.

Stoga nije pogrešno očekivati dolazak tih značajki. Glasine navode kako će aplikacija Files imati pametnije funkcije, a će u različitim aplikacijama biti dostupno više kartica, baš kao u slučaju iPada, te također možemo očekivati i novi početni zaslon. Da i ne spominjemo dugoočekivani Dark Mode.

Kako se približavamo datumu, procurit će sve više i više informacija, stoga radije ne bismo nagađali što se točno nalazi na popisu značajki. Uskoro će biti više glasina i nagađanja…

 

Izvor: iMagazin.hr