Početna Novosti Appleov sljedeći izazov povodom međunarodnog dana joge

Appleov sljedeći izazov povodom međunarodnog dana joge

21.06.2019

Sljedeći Appleov izazov održat će se na međunarodni dan joge, a za nagradu ćete dobiti novu značku i set naljepnica.

Ako ste mislili da je duga šetnja na ovom suncu dovoljna da se iznojite do savršene forme, potpuno ste u krivu. Ništa ne može zamijeniti redovitu vježbu. Zato će vas sljedeći Appleov izazov potaknuti da se krećete. Ovom prilikom radi se o međunarodnom danu joge, u petak 21. lipnja.

Lako je zaključiti što morate napraviti da biste ostvarili uspjeh. Dovoljno je da 15 minuta vježbate jogu u bilo kojoj aplikaciji koja je integrirana u aplikaciju Zdravlje. Ili se osloniti na Appleovo zadano rješenje, ugrađenu vježbu Joga koja je predstavljena s watchOS-om 5 (na žalost, nije dostupna za korisnike Series 0 sata).

Apple obično zadaje izazove za sve vlasnike Apple Watcheva, ali ovo je prvi put da slave međunarodni dan joge. Svi mogu osvojiti značku i set naljepnica, koje onda možete upotrebljavati u razgovorima putem iMessagesa ili tijekom FaceTime poziva.

Apple trenutno nudi 12 različitih vrsta vježbi: hodanje, trčanje, vožnja bicikla, vježbe na eliptičnim spravama, vježbe na spravi za veslanje, vježbe na steperu, HIIT, planinarenje, joga, plivanje, kolica i drugo.

Ako se želite odvojiti od trendova i vježbati nešto posebno, poput golfa, možete birati između mnoštva opcija.

Da biste to napravili:

- Otvorite aplikaciju Workout na svom Apple Watchu.

- Idite na Other i pritisnite Start.

- Dovršite vježbu povlačenjem udesno i dodirnite End.

- Prođite kroz detalje svoje vježbe i odaberite opciju Name Workout.

- Pregledajte popis vrsta vježbi i odaberite željenu opciju.

 

Izvor: iMagazin.hr