Početna Novosti Dolazi li iPhone 6SE, umjesto iPhone 7?!

Dolazi li iPhone 6SE, umjesto iPhone 7?!

26.07.2016

Kao što smo pisali prije otprilike mjesec dana dosta je velika vjerojatnost da se novi iPhone neće zvati iPhone 7. Dizajn novog iPhone bazira se na modelu 6S te daje zapravo da su glasine oko naziva možda istinite. Apple razmatra opciju da naziv iPhone 7 ostavi za 2017 te isti predstavi povodom desete obljetnice izlaska prvog iPhone. U 2017. Apple najavljuje velike promjene, s obzirom da se za 2016. ne najavljuju neke značajne promjene dosta je velika vjerojatnost da će 16.09.2016. biti predstavljen upravo iPhone 6SE.

Njemački Apple blog javlja kako je u Kini već započela proizvodnja i brendiranje dodatne opreme pod nazivom iPhone 6SE, ali tu informaciju ne mogu sa sigurnošću potvrditi.    

Apple je SE inačicu predstavio u iPhone SE, uređaju koji u kučištu iPhone 5 skriva komponente iPhone 6S. Prema zadnjim glasimana iPhone 6SE iliti iPhone 7 biti će predstavljen u petak 16.09.2016.

Dosadašnje informacije govore da će iPhone 6SE imati moderniji dizajn te oku ugodnije linije antene kao i kvalitetniju kameru. Za sada se najviše prašine diglo oko činjenice kako Apple uklanja 3.5mm audio jack za slušalice na iPhone 6SE. S toga će se slušalice na novome iPhone morati spajati putem digitalnog Lightning ulaza, koji je ujedno i ulaz za punjenje ili putem Bluetooth veze. Vjerujemo da će Apple u pakiranju uz novi iPhone isporučivati i Lightning EarPods slušalice. Mišljenja smo da bi svaka druga opcija bila vrlo loša po njih.

iPhone 6SE pokretati će novi A10 CPU procesor te će osnovni model imati memoriju od 32GB. S time Apple daje doznanja da osluškuje želje i potrebe svojih korisnika te im omogućava još bolje i jednostavnije korištenje uređaja.

 

Izvor: i4u.com