Početna Novosti Filteri na Snapchatu napokon dostupni i za pse

Filteri na Snapchatu napokon dostupni i za pse

28.12.2018

Igra je počela: ljudi nisu više jedini koji mogu imati virtualne pseće uši i njuške, sada i psi mogu dobiti svoje digitalne dodatke.

Na Snapchatu je od sada dostupna nova značajka, koju će prvi pozdraviti svi vlasnici pasa. Naime, Snapchat je zaslužan (kriv?) za sve zečje uši, pseće njuške i mišje zube koji dominiraju društvenim mrežama. Oni su bili prvi koji su prije nekoliko godina tako uspješno sjedinili tehnologiju prepoznavanja lica i proširene stvarnosti: osmislili su softver sposoban za prepoznavanje i praćenje lica korisnika te dodavanje raznih elemenata na njega, poput kapa, naočala, pa i lica životinja.

Premda konzervativniji korisnici smatraju da se radi o glupom trendu, u tehnološkom je pogledu to bio zbilja revolucionaran koncept. S obzirom na to da je Snapchat već prešao sve granice miješanja vrsta, ne iznenađuje da su sada omogućili sudjelovanje i pravim životinjama – psima.

Tako je, aplikacija sada prepoznaje ako je pas u fokusu, te možete birati između različitih filtera i objektiva, posebno osmišljenih za pse. U gornjem videu vidite kako to izgleda u praksi.

Jedva čekamo da Apple dođe do te razine te osmisle tehnologiju kojom će započeti era Animojija za životinje.

 

Izvor: iMagazin.hr