Početna Novosti Flume – Savršeni Instagram klijent za Mac

Flume – Savršeni Instagram klijent za Mac

30.08.2018

Ako već dugo tragate za dobrom Instagram aplikacijom za vaš Mac, koja poznaje sve odlične mobilne značajke, onda smo definitivno pronašli najbolju za vas!

Instagram je trenutno jedna od najbrže razvijajućih i rastućih društvenih platformi, koja je već uspjela osvojiti i našu zemlju. Danas, Instagram se s jednostavne platforme za dijeljenje fotografija proširio te postao marketinški alat broj jedan, te je također prikladan za slanje privatnih poruka, fotografija i videozapisa. Jedini problem je to što je dostupan samo na pametnim telefonima.

Zašto je to problem? Sve više i više korisnika koristi upravo Instagramovu uslugu slanja poruka umjesto Messengera ili Vibera, stoga korisnici stalno moraju tipkati po telefonu umjesto slanja poruka putem računala. Uz to, korištenje mobilne aplikacije u poslovne svrhe možda neće biti praktično, posebice ako se stalno morate prebacivati između poslovnog i privatnog računa.

Flume je savršen za sve to, a sa svojim jedinstvenim izgledom se pokazao kao savršeni Instagram klijent za mene. Prilikom otvaranja aplikacije, suočeni ste s pomalo nekonvencionalnom platformom, umjesto s feedom na kojem se nalaze fotografije, ali naravno, pronaći ćete sve uobičajene gumbe.

Također, možete slati i primati poruke, pisati komentare i urediti svoj profil, tako da su vam dostupne sve one funkcije koje ne možete dohvatiti na Instagramovoj web-platformi. S Pro verzijom možete upravljati s nekoliko računa u isto vrijeme, a uz to, Flume vam omogućuje učitavanje fotografija s vašeg Maca. Zaista nam se svidio, a i vi biste ga trebali isprobati!

Preuzmi FLUME