Početna Novosti Izvanredne vijesti: Stigao novi iPod touch!

Izvanredne vijesti: Stigao novi iPod touch!

30.05.2019

Apple je ažurirao iPod touch, te nadogradio hardver novim A10 čipom. Sada može prikazivati proširenu stvarnost i dostupan je s do 256 GB prostora za pohranu.

Već su kolale glasine, ali gotovo nitko nije vjerovao da Apple ima realne planove s iPodom u 2019. godini. Međutim, čudo se dogodilo i iPod je ažuriran!

Dizajn je minimalno promijenjen, a retro tipka Home je zadržana. Zaslon veličine 4 inča mogao bi biti idealan za sve koji sadašnje iPhone smatraju prevelikima. Zadržan je i 3,5-mm ulaz, a uređaje možete povezati Bluetoothom.

Kamera od 8 MP snima odlične fotografije, a prednja kamera od 1,2 MP može snimati videa u 720p. S obzirom na to da dolazi s iOS-om 12, može se upotrebljavati za grupne FaceTime pozive, slanje poruka, a možete preuzimati i aplikacije iz App Storea. Samo vam treba dovoljno snažna WiFi veza.

Novi iPod touch ima A10 čip iz iPhonea 7 i 6. generacije iPada, i savršen je za svakodnevnu uporabu. Bit će dostupan u šest boja: srebrnoj, ružičastoj, svemirski sivoj, zlatnoj, plavoj i PRODUCT(RED).

 

Izvor: iMagazin.hr