Početna Novosti Kako pratiti sutrašnji Apple event

Kako pratiti sutrašnji Apple event

13.09.2021

Apple je 14. rujna 2021. u 10:00 po pacifičkom vremenu domaćin internetskog streaming događaja za medije i javnost, nazvan "California Streaming". Očekuje se da će Apple tijekom događaja najaviti svoju novu liniju iPhone 13 uz Apple Watch Series 7, te potencijalno druge proizvode. Evo kako ga možete gledati i kada, gdje god se nalazili u svijetu.

1. preko Web stranice Apple Events
Na web stranici Apple Events možete gledati događaj uživo na Macu, iPhoneu, ‌iPadu‌, računalu ili bilo kojem drugom uređaju s web preglednikom. Web stranica Apple Events radi u Safariju, Chromeu, Firefoxu i drugim glavnim preglednicima.

Samo idite na www.apple.com/apple-events/ pomoću web preglednika u odgovarajuće vrijeme. Sada možete posjetiti web mjesto kako biste u kalendar dodali podsjetnik na događaj.

2. preko YouTube

Apple također planira prenositi događaj uživo na YouTubeu, što je možda najjednostavniji i najučinkovitiji način gledanja, video je već ima svoje mjesto na linku:

YouTube

3. preko Apple TV aplikacije

To uključuje "Apple TV", iPhone, iPad, Mac i neke pametne televizore. Ako imate "Apple TV", aplikacija "Apple TV" jedan je od najboljih načina za gledanje događaja uživo. Apple još nije ažurirao aplikaciju ‌‌Apple TV‌‌ novim događajem, ali bi je trebalo uskoro dodati.

Kada

Event je zakazan 14.9.2021 u 10 sati po pacifičnom vremenu što odgovara 19:00 po našem lokalnom vremenu.