Početna Novosti Lansirana pametna baterijska maska za iPhone XS!

Lansirana pametna baterijska maska za iPhone XS!

16.01.2019

Te, naravno, i za XS Max i XR modele. Dizajn se nije nimalo promijenio, ali sada barem ima podršku za bežično punjenje.

Krajem prošle godine počele su kolati prve glasine o novoj generaciji Appleove pametne baterijske maske, kojoj je dodijeljena simbolična nagrada za Najružniji uređaj. Sada, mjesec dana kasnije, stigao je i pravi proizvod namijenjen XS, XS Max i XR modelima iPhonea, a novost je da ima podršku za bežično punjenje.

Iako krhak, postojao je tračak nade da nova generacija te maske neće biti ružna kao njezina prethodnica. Sada vam sa sigurnošću možemo reći da

je jednako ružna kao i prije.

Ali važnije je da ima sve potrebne značajke. Tu je nova sposobnost bežičnog punjenja, pa uređaj u toj maski možete staviti na bilo koje postolje za punjenje i bez problema ćete napuniti svoj uređaj. Također, zahvaljujući standardu USB-PD, podržano je i brzo punjenje.

Na kraju, s tom maskom možete koristiti i sve dodatke koji se povezuju na Lightning konektor. Iako nema objavljenih slika koje prikazuju donji dio maske, navodno i ona bežično puni iPhone, pa je taj ulaz uvijek slobodan za korištenje.

Na kraju je najvažnije napomenuti da maska svoj posao obavlja savršeno. Daje 33 dodatna sata rada XS-u, 37 sati XS-u Max te čak 39 sati XR-u, što je zbilja zapanjujuće. Jednako kao i cijena od 130 dolara.

 

Izvor: iMagazin.hr