Početna Novosti Nevjerojatno je što kamera iPhonea Xs može učiniti

Nevjerojatno je što kamera iPhonea Xs može učiniti

14.09.2018

Prva reklama za novi flagship uređaj je upravo stigla. Protagonist ove Shot on iPhone Xs reklame je kamera. O moj Bože, s malo kreativnosti biste mogli učiniti nevjerojatne stvari!

Iako je samo nekoliko ljudi imalo priliku zaista isprobati funkcije kamere novog uređaja, Apple nas s kratkim videozapisom pokušava uvjeriti da snimanje fotografija i videozapisa nikada nije bilo tako sjajno s iPhoneom.

I ovoga puta ćemo im povjerovati…

 

Trebala je samo 1.5 minuta da razjapim usta i zabavljeno gledam što kamera pametnog telefona može učiniti u pravim rukama. Da, kreativnost je u središtu ovog – po mom mišljenju – veoma razrađenog Shot on iPhone oglasa. Zabilježili su mnoge šarene i spektakularne kemijske eksperimente u slo-mo 4K 60fps ili Time-lapse načinu rada,

Moramo dodati da je set toliko odličan da bi čak i prethodni uređaji mogli imati dobre performanse u ovim okolnostima. Međutim, s ovom reklamom, Apple me u potpunosti doveo do točke kada željno očekujem trenutak kada ću imati uređaj u svojim rukama i jedva čekam da iPhone Xs stigne i u našu zemlju.

Izvor: iMagazin.hr