Početna Novosti Nove prognoze za MacBook Pro

Nove prognoze za MacBook Pro

14.10.2021

S Appleovim događajem usmjerenim na MacBook koji je sada postavljen za ponedjeljak, 18. listopada, analitičari i leakeri počinju dijeliti nekoliko novih detalja za koje dosad nismo čuli o uređajima.

Prema Dylandktu, osnovni 14 i 16-inčni MacBook Pro modeli sadržavat će 16 GB RAM-a i 512 GB prostora za pohranu, što je u skladu s trenutnim vrhom ponude 13" i 16" MacBook Pro opcijama.

Kao što je već rekao, novi MacBook Pro modeli također će imati nadograđenu 1080p web kameru, a M1X čip će imati istu konfiguraciju u obje veličine s 10-jezgrenim CPU-om.

Dylandkt tvrdi da će Apple ponuditi novi adapter za punjenje, što nije iznenađenje budući da se priča da će nadolazeći uređaji imati novi MagSafe priključak za punjenje, što bi zahtijevalo novi hardver za punjenje.

Modeli MacBook Pro sadržavat će mini-LED zaslone i manje okvire bez logotipa na dnu ekrana, što smo već čuli, a cijene se očekuju slične između dvije različite veličine. 
Leaker Ross Young je rekao da bi novi MacBook Pro modeli mogli imati stopu osvježavanja od 120 Hz za mini LED zaslone, a Dylandkt tvrdi da se 120 Hz "testiralo na prototipu Mac-a" početkom godine, ali da "nema pojma kad dolazi."

Potpuni detalji o novim 14 i 16-inčnim modelima MacBook Pro bit će objavljeni sljedećeg ponedjeljka.

Izvor: MacRumors