Početna Novosti Novi iPad Pro bi mogao izgledati ovako

Novi iPad Pro bi mogao izgledati ovako

04.09.2018

Internet su preplavili novi prikazi koji nagađaju kako bi iPad Pro bez okvira mogao izgledati. 

Kada je riječ o tehničkim specifikacijama, tvorci koncepta upotrijebili su procurene informacije. Smatramo da postoji mala vjerojatnost da će ovako izgledati, ali pogledajmo što su ‘skuhali’.

Kako navodi OnLeaks, Apple će ove godine predstaviti prilično pionirski novi iPad Pro 12.9” na svom posebnom događaju koji će se održati sljedećeg tjedna. Pretpostavlja se da bi ovogodišnji model zaista mogao stići bez okvira i s Face ID-om umjesto Touch ID-a, a trebali bismo se pozdraviti i s konektorom od 3.5mm.

Na sljedećim prikazima, zaobljeni rubovi su u potpunosti nestali, a zamijenili su ih prilično oštri rubovi. Sumnjam da bi Apple napravio tako radikalne promjene u dizajnu, tako da bismo trebali pažljivo razmotriti ove informacije.

Što se tiče točnih parametra, OnLeaks tvrdi da bi veličina novog 12.9-inčnog iPada Pro mogla biti 280.6 mm x 215 mm x 5.85 mm u odnosu na trenutnu veličinu od 305.7 mm x 220.6 mm x 6.9 mm, što je također zanimljivo jer ako su glasine točne i svi novi uređaji budu opremljeni s OLED zaslonima, to bi moglo učiniti stanjivanje uređaja nemogućim. Umjesto toga, trebali bi biti deblji.

I na kraju, možete vidjeti da je Smart Connector pomaknut s bočne strane na stražnju stranu uređaja. Njihov razlog za to je da Face ID ne funkcionira kada je uređaj okrenut vodoravno, stoga su morali pomaknuti konektor na stražnju stranu kako bi mogli koristiti biometrijsku identifikaciju na uređaju kada je povezan.

Mogli bismo reći nekoliko riječi o navedenim informacijama. Izglednije je da će uglovi i rubovi ostati isti te da se Smart Connector neće pomaknuti ni centimetra. Ne postoji ništa kao procurene informacije. Ove godine očekujemo dva nova iPada Pro, u veličinama od 11” i 12.9-inča, s dizajnom bez okvira i Face ID-em. Ali postaje sve vjerojatnije da ovi uređaji neće biti predstavljeni na Keynoteu koji će se održati idući tjedan, već kasnije krajem ove jeseni, zajedno s novim Mac ažuriranjima.

Izvor: iMagazin.hr