Početna Novosti Objavljena je pozivnica za ovogodišnji rujanski Keynote

Objavljena je pozivnica za ovogodišnji rujanski Keynote

31.08.2018

Apple je medijima neočekivano poslao pozivnicu za ovaj iPhone događaj koji se odvija u rujnu: datum i lokacija sada su službeno potvrđeni.

Službena pozivnica za ovogodišnji iPhone Keynote je objavljena. Kao što smo i očekivali, događaj će se održati 12. rujna. Mjesto i vrijeme također nisu nikakvo iznenađenje. Ovogodišnja prezentacija će se održati u kazalištu Stevea Jobsa u sjedištu tvrtke u Cupertinu, s početkom u 7:00 CET.

Dizajn pozivnica je prilično misteriozan, te biste mogli doći do različitih pretpostavki gledajući krugove. Na prvi pogled, mi smo pomislili na Apple Watch, čak i kada znamo da je prilično nemoguće imati pametni sat zaobljenog oblika. Kada smo malo bolje razmislili o tome, zaključili smo da bi se zlatni krugovi mogli odnositi na Apple Park, koji izgleda potpuno isto.

Što očekujemo?

Po našem mišljenju, 12.rujna bit će potvrđeni tračevi koji kruže već neko vrijeme: Apple će predstaviti tri nova iPhonea, a postoji i dobra šansa da će predstaviti i 4. generaciju Apple Watcha. Uz njih, mogli bi najaviti ažuriranja hardvera za iPad Pro i Mac ponudu uređaja. Pratite iMagazin za više informacija o Keynoteu.

Izvor: iMagazin.hr