Početna Novosti Odlične aplikacije s opcijom Dark Modea

Odlične aplikacije s opcijom Dark Modea

26.09.2018

Jučer ste preuzeli macOS Mojave i sada želite iskoristiti svaku priliku da uživate u Dark Modeu? Znamo kako vam je! Pokazat ćemo vam neke aplikacije na koje se isplati obratiti pozornost.

 

1Password

Mislim da nikome ne treba predstavljati najpopularniju aplikaciju za upravljanje lozinkama. S lansiranjem macOS-a Mojave, aplikacija 1Password ažurirana je s tamnim načinom rada, koji lako možete omogućiti ako uključite Dark Mode. Ako slučajno već imate tu aplikaciju, definitivno je ažurirajte. Ako je još nemate, dajte joj priliku – na dizajn se sigurno nećete žaliti.

Things 3

Ovoje jedna od najboljih među aplikacijama za planiranje zadataka, a sada se priključila i klubu aplikacija s tamnim načinom rada. Ovo je moj favorit, pa postoji mogućnost da sam malo subjektivan, ali sigurno je trebaju imati svi koji vole biti organizirani i imaju gust raspored. Također, novi dizajn u Dark Modeu potaknut će vas da je kupite, bez obzira na visoku cijenu.

Fantastical 2

Ova poznata kalendarska aplikacija također je dobila svoju Dark Mode verziju. Ako volite jednostavan dizajn, aplikaciju krcatu funkcijama te više mogućnosti od onih zadanih, definitivno je trebate isprobati. Naravno, omogućena je i sinkronizacija između različitih Appleovih uređaja, a iOS verzija ima podršku za widgete. Uz sve to, praktički je možete sinkronizirati sa svakom online uslugom kalendara. Međutim, prilično je skupa. Ali ako je namjeravate redovito upotrebljavati, isplati se uložiti u nju.

Spark

Pretpostavljam da i vi dobivate hrpetinu e-mailova dnevno – od onih jako važnih, do dosadnih newslettera. Spark se inteligentno nosi s velikim priljevom e-mailova, te vam omogućuje da poruke u jednom koraku obrišete, označite kao pročitane, arhivirate ili premjestite. Možete pripremiti i slanje poruka unaprijed te povezati više računa s ovom aplikacijom. Ako još niste uvjereni da se radi o odličnoj aplikaciji, znajte da sada ima i Dark Mode opciju. Potpuno je besplatna, pa nemate izgovora ne preuzeti je!

Bear

Iskreno, radi se o jednostavnoj aplikaciji za bilješke. Ima mnogo važnih značajki, ali najveća joj je prednost što je sofisticirana i jednostavna. Nema komplicirane trake za uređivanje i sličnih beskorisnih stvari, samo ono neophodno. Bez brige, i dalje možete uređivati tekstove i dijeliti ih. Ne smijemo zaboraviti spomenuti da je besplatna, te omogućuje sinkronizaciju među svim Appleovim uređajima. Kao da to nije dovoljno, zaradila je naslov najinovativnije aplikacije 2016. godine.

 

Izvor: iMagazin.hr