Početna Novosti Pogledajte sve spektakularne snimke s jučerašnjeg Keynotea

Pogledajte sve spektakularne snimke s jučerašnjeg Keynotea

27.03.2019

Iako je Apple najavio mnogo novih usluga, morat ćemo malo pričekati njihovo lansiranje. Ali jedno je sigurno – na ovom smo Keynoteu mogli uživati u zbilja puno spektakularnih videa.

Keynote je otvoren pravim retro videom, koji je uključivao punu povijest tvrtke, te njihovu cijelu proizvodnu paletu. Iako sam oduvijek mrzila duge uvode, pogotovo u filmovima (i drago mi je da ih je sve manje), ovu sam snimku pogledala dva puta za redom. Cijelu.

Slike koje ostavljaju bez daha i kvalitetno sažeta svrha, to mi se naviše sviđa kod Apple News+ usluge. Šteta što neće biti dostupna u Europi. Bar ne još. Ja bih rado čitala američke časopise, prvenstveno zbog interaktivnog sadržaja.

I dalje željno iščekujemo Apple Pay u Hrvatskoj, ali ovo je nešto sasvim novo. Kada je predstavljena ova usluga, znala sam da je to kraj… Apple je okovao svoje korisnike na najpametniji mogući način. Enciklopedijski primjer Stockholmskog sindroma. A onda ta gravirana titanijska kartica…

Iako su glavne teme jučerašnjeg Keynotea bile televizija i usluge straminga, Apple Arcade mogla bi biti značajnija usluga u Europi. Prvenstveno zbog jezičnih barijera te datuma lansiranja. Pogledajte uvod, imat ćete osjećaj da bi bilo koja od igara mogla biti predstavljena već danas.

Mislim da samo Apple može dovesti zvijezde poput Jennifer Aniston i Stevena Spielberga kao zagrijavanje za Oprah, koja je očito neokrunjena kraljica showbusinessa. Ove snimke bile su odlična osnova za njezin izlazak na pozornicu.

 

 

Izvor: iMagazin.hr