Početna Novosti Procurile slike iPhonea XS i 4. generacije Apple Watcha

Procurile slike iPhonea XS i 4. generacije Apple Watcha

31.08.2018

Na stranici 9to5mac ekskluzivno su objavljene slike iPhonea XS i 4. generacije Apple Watcha, čije se predstavljanje očekuje 12. rujna.

Do Keynotea nas dijele tek dva tjedna, ali novinari 9to5maca, Guilherme Rambo i Zac Hall, uspjeli su se neslužbenim metodama dočepati službenih fotografija očekivanih uređaja. Rambovo vam ime sigurno zvuči poznato, jer se radi o razvojnom programeru koji je već otkrio mnogo informacija o iPhoneu X prije prošlogodišnjeg Keynotea, i to kopajući po izvornom kodu HomePoda.

Ni ove godine nećemo ostati zakinuti. Rambo i njegov pomagač, Zac Hall, objavili su službene fotografije novog Copper Gold Apple Watcha 4. generacije, te 5,8-inčnog i 6,5-inčnog iPhonea XS. Da, prilično su sigurni da su to imena novih uređaja, a svi se možemo složiti da su prekrasni.

Ja nikada nisam bio ljubitelj Appleovih uređaja zlatne boje, ali ovi modeli bez okvira s malo bakrenog odsjaja zbilja izgledaju fenomenalno. Na procurjeloj fotografiji možete vidjeti i novi Watch Face. To su jedine informacije vezane uz te uređaje koje su procurile.

Dakle, sada gotovo sa sigurnošću znamo novu boju uređaja, činjenicu da će Apple Watch imati uži okvir te da će biti predstavljen gigantski model iPhonea od 6,5 inča. Sve ostale detalje otkrit ćemo 12. rujna, a i ovogodišnji Keynote moći ćete uživo pratiti putem naše stranice.

izvor: iMagazin.hr