Početna Novosti S YouTubea na Podcast aplikaciju? Kako?

S YouTubea na Podcast aplikaciju? Kako?

28.01.2019

Podcasti postaju sve popularniji i popularniji, no dostupni su na mnogim platformama. U današnjem brzom savjetu, željeli bismo vam pokazati metodu pomoću koje možete spremiti YouTube zvučne materijale u Podcast aplikaciju.

U posljednje vrijeme, često posjećujem teretanu, što je rezultiralo činjenicom da imam manje vremena za druge stvari. Na primjer, za prikupljanje informacija iz svijeta ili čitanje, koje igra neizbježnu ulogu u mom svakodnevnom životu. Kako bi našao vremena i za to, podcast je savršeno rješenje, jer za aerobni ili kardio trening možete jednostavno koristiti podcaste, tako da lako možete kombinirati rad s užitkom.

Neki podcasti su dostupni na Spotifyu, a jedna od najboljih platformi za takav sadržaj je iTunes, do kojeg možete doći putem Podcast aplikacije. Međutim, često se susrećem s problemom da je dani zvučni materijal dostupan samo na jednoj platformi, u ovom slučaju je to YouTube. Kako uvesti ovaj sadržaj u Podcast aplikaciju? Pa, vrlo je jednostavno:

1. Potražite popis za reprodukciju na YouTubeu

2. Kopirajte njegov URL

3. Otvorite podsync.net web-stranicu i tamo zalijepite URL

Nakon toga, PodSync će generirati novu poveznicu koju će Podcast aplikacija definitivno podržavati

1. Kopirajte novi URL

2. Otvorite Podcast aplikaciju

3. Dodirnite Knjižnicu

4. Zatim dodirnite Uredi

5. Konačno, dodajte novi podcast na temelju URL-a

Voilá! To je sve. Naravno, postoje i druge alternative koje bi mogle riješiti ovaj problem, ali mi smatramo kako je ovo najjednostavnije rješenje.

 

Izvor: iMagazin.hr