Početna Novosti Tim Cook: Apple bi mogao najaviti nove usluge

Tim Cook: Apple bi mogao najaviti nove usluge

10.01.2019

Tim Cook, čelnik Applea, sam je dao naslutiti da bi Apple u budućnosti mogao proširiti svoje usluge. A mi nagađamo o čemu se radi…

Cook je jučer gostovao na emisiji Mad Money koju vodi Jim Cramer. Tijekom intervjua, voditelj ga je pitao krije li Apple nešto u džepu za ovu godinu, a da se tiče usluga. Iznenađujuće, Cook je dao izravan odgovor, iako nije podijelio konkretne detalje.

Naime, Apple će ove godine najaviti nove usluge.

Što bi to moglo biti? Jedna nam mogućnost odmah pada na pamet, osobito ako uzmemo u obzir događaje iz proteklih nekoliko dana. Radi se o posebnoj TV usluzi s vlastitim sadržajem. Nešto poput Netflixa.

S jedne strane, slične vijesti kolaju već neko vrijeme, a najava se i očekivala 2019. godine. Štoviše, Apple je navodno već uložio ogromne količine novca u to. S druge strane, možda nije slučajno da su odjednom gotovo svi proizvođači televizora najavili da će uskoro imati podršku za filmove i serije iz iTunesa i AirPlaya 2.

Ako vam to nije dovoljno uzbudljivo, sjetite se da je Cook govorio o uslugama – množina. Što bi još mogli najaviti? Ja nemam nikakvu ideju, pa pitam vas – što vi mislite?

 

Izvor: iMagazin.hr