Početna Novosti ToothFairy: Aplikacija za svakog vlasnika AirPodsa

ToothFairy: Sljedeća aplikacija za svakog vlasnika AirPodsa

30.10.2018

Danas ćemo vam pokazati aplikaciju koju je vrlo lako koristiti, ali sam posve siguran da će se svidjeti svakom vlasniku AirPodsa, koji obično koriste slušalice na više uređaja.

Bez ikakve sumnje, najbolji Appleov proizvod u posljednjih nekoliko godina su AirPods. Stigle su neočekivano, možemo osjetiti inovaciju u njima i rade savršeno bez kompromisa. Iskreno, ne možemo navesti jednu značajku u kojoj bi proizvod trebao značajan razvoj.

Osim povezivanja s različitim uređajima. Ako ih povežete sa samo jednim uređajem, to je u redu. Na primjer, jednom kada ih povežete s iPhoneom putem magičnog W1 čipa, više nećete morati brinuti o tome. Međutim, u slučaju da imate više uređaja, može doći do komplikacija.

uređaj putem iClouda da oba uređaja pripadaju vama, uređaj jednostavno ne može automatski prepustiti vezu drugom uređaju. Nažalost, velika fluidnost koju W1 čip pruža nestaje u zraku…

Srećom, ToothFairy namjerava popraviti ovaj nedostatak. U teoriji, govorimo o ikoni koja će biti ugrađena na izbornoj traci Maca. Samo kliknete na nju i vaše AirPods slušalice se automatski povežu s uređajem. U slučaju da to želite, do njih možete doći i putem omiljenog prečaca na tipkovnici. Jednostavno vas neće više izluđivati. Po dolasku u ured, moći ćete na vašem Macu nastaviti slušati glazbu koju ste počeli slušati na vašem iPhoneu – i to u sekundi.

Naravno, ponuđeno vam je i nekoliko dodatnih značajki. Na primjer, cool podrška za Dark Mode na sučelju, nekoliko naprednih postavki, a možete odabrati i različite ikone i još nekoliko odličnih stvari. Štoviše, ako ste se voljni odreći mikrofona, i kvaliteta zvuka se može poboljšati.

Cijena aplikacije je 24.99 kn i potpuno sam siguran da nećete požaliti kupnju, pogotovo ako ste vlasnik AirPodsa s više Apple uređaja.

Preuzmi ToothFairy sa AppStorea

 

Izvor: iMagazin