Početna Proizvodi Dodaci Zvučnici Prijenosni Bluetooth zvučnik Jam Hang Around - Sivi

Prijenosni Bluetooth zvučnik Jam Hang Around - Sivi

Gotovinsko plaćanje

499,00 kn

PDV uračunat u cijenu

Kartično plaćanje

536,43 kn

PDV uračunat u cijenu

Šifra: jamhangaroundsivi

Kategorija: Zvučnici

Brand: Jam

Besplatna dostava iznad 500,00 kn.
Rok isporuke 1-3 dana*

*vrijedi za priozvode koji su na stanju

Puštajte vašu omiljenu glazbu bilo gdje uz Jam Hang Around zvučnik. Bluetooth jedinica se s lakoćom povezuje s vašim uređajem kako bi se zabava nastavila do 20 sati s jednim punjenjem. U mogućnosti ste i priključiti se izravno na zvučnik putem aux-in ulaza. Otporan na prašinu i vodu, Jam Hang Around zvučnik nastavlja svirati bez obzira na okolnosti.

-DO 20 SATI PUŠTANJA GLAZBE: dopustite da vaša zabava potraje duže bez da se brinete o punjenju baterije vašeg zvučnika
- IP67 ZA NEPROPUSNOST NA VODU I PRAŠINU: Zvučnik dizajniran kako bi puštao glazbu u svim uvjetima. IP67 označava otpornost na prašinu i mogućnost uranjanja u vodu do 30 minuta.
- ZVUČNIK ZA RAZGOVORE: Možete se javiti na vaše pozive bez prekidanja veze s Vašim zvučnikom. Zvučnik prepoznaje dolazni poziv te pauzira glazbu prije poziva. Kada završite poziv, glazba nastavlja svirati gdje je i stala.
- INTEGRIRANI USB KABEL: Nemojte brinuti o gubitku vašeg kabela za punjenje. Zvučnik sadrži prikladan integrirani kabel koji omogućuje punjenje u svako vrijeme. Sve što vam treba je mikro USB adapter i vi ste spremni za glazbu.
- AUX-IN ULAZ: Nemate Bluetooth, nema problema. Aux-in ulaz omogućuje povezivanje zvučnika s vašim uređajem uz 3.5mm kabel kako bi nesmetano uživali u glazbi gdje god se nalazili.
- STEREO ZVUČNIK: Iznimna kvaliteta zvuka upakirana u kompaktni uređaj. Veliki obujam, čist i duboki tonovi i snažni bas će ispuniti svaku prostoriju.
- UPARITE 2 ZA STEREO ZVUK: Uz nekoliko jednostavnih koraka možete sinkronizirati 2 zvučnika kako bi dobili stereo zvuk. Ova značajka vam omogućuje da stvorite razdvajanje kanala ili sviranje zvučnika zajedno za poboljšano glazbeno iskustvo.

- svi uređaji s mogućnošću Bluetooth povezivanja

- svi uređaji s 3.5mm audio izlazom za slušalice

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+385 1 5587 240

info@iducan.hr