0 kom
X
Do besplatne dostave nedostaje vam 67,00 €
Početna iDućan Blog 07.09.2016.
iDućan Blog

07.09.2016.

Utorak, 30. kolovoz 2016.
07.09.2016.

Apple je jučer pozvao medije na događaj na koji će se održati u srijedu, 7. rujna 2016. godine u 10 sati (po Pacifičkom vremenu). Događaj će se održati u Bill Graham Civic Auditoriumu u San Franciscu, a očekuje se da će glavna tema biti iPhone. Slogan za ovaj događaj je “See you on the 7th” (Vidimo se sedmog).

Na ovom događaju se smatra kako će Apple predstaviti novu generaciju iPhonea, iPhone 7 i iPhone 7 Plus, koji bi prema glasinama trebao sadržavati nove poboljšane kamere, bolje procesore, poboljšanu vodootpornost, koja se postiže micanjem tradicionalnog 3.5 mm ulaza, a trebao bi imati i novi Home gumb, koji bi trebao biti osjetljiv na pritisak. Oba uređaja navodno će izgledom biti vrlo slični iPhoneu 6s, što podrazumijeva sličan oblik, s iznimkom premještenih antena, koje više neće viriti na stražnjoj strani uređaja.

Među glasinama značajki novog uređaja spominju se i veće LTE i Wi-Fi brzine, kao i povećanje minimalne količine prostora na uređaju na 32 GB, kao i maskimalne količine od 256 GB (glasine govore kako je ova opcija samo za iPhone 7 Plus). Poboljšanja na zaslonu koja su predstavljena na iPad Pro 9.7” uređaju kao što su True Tone mogli bi se pojaviti na novim modelima iPhonea, a model iPhone 7 Plus mogao bi imati 3 GB RAM memorije i kameru s dvostrukom lećom.

Mnogi korisnici smatraju kako bi i Mac računala mogla uskoro dobiti nadogradnju, ali najiščekivanije među njima, novi MacBook Pro, vjerojatno neće biti predstavljeno na ovom događaju, nego kasnije ove godine. Nije poznato hoće li drugi modeli biti predstavljeni na događaji, ali nije vjerojatno da hoće, a ne očekuju se ni novi iPad modeli.

Ono što znamo da će biti objavljeno su datumi izlaska novih operativnih sustava iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 i tvOS 10. Očekuje se kako će iOS 10 i watchOS 3 izaći nešto prije novih iPhonea (za koje postoje predviđanja kako će izaći 16. ili 23. rujna), a macOS Sierra bi trebao izaći kasnije, vjerojatno krajem mjeseca. tvOS bi mogao izaći zajedno s iOS ili macOS operativnim sustavom.

Kao i prošlih godina, događaj počinje u 10 sati po Pacifičkom vremenu. Apple će na svojoj web stranici omogućiti live stream događaja.

 

Izvor: iMagazin.hr

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel